Καταχώριση ακινήτου

☎ (+30) 210-9654-524 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)
Greek EL English EN French FR Italian IT Portuguese PT Spanish ES Hebrew IW Turkish TR Russian RU Chinese (Traditional) ZH-TW

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

Καταχωρίστε το ακίνητο σας

Προσθέστε το ακίνητο σας και εμείς θα το προωθήσουμε άμεσα σε επενδυτές.

Οι ιδιοκτήτες που θα προσθέσουν το ακίνητό τους θα έχουν 30% έκπτωση επί της αμοιβή μας, καθώς και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες. Το κουπόνι (έκπτωσης της αμοιβής), θα εμφανιστεί στη συνέχεια μετά την καταχώρηση του ακινήτου σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα ακίνητα που τελούν υπό λειτουργία όπως τα (ξενοδοχεία και τουριστικές βίλες), επί το πλείστον δεν εμφανίζουμε όλη την περιγραφή ή την τιμή πώλησης σε απλούς επισκέπτες του ιστότοπου μας. Την αναλυτική περιγραφή και τιμή πώλησης, μπορούν να την δουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη και συνεργάτες μας που θα έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό τους.

Εφόσον επιθυμείτε να προσθέσετε το ακίνητο σας, αλλά για τεχνικούς λόγους δεν μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.


Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά!

Επιλέξτε τον τύπο ακινήτου

Τσεκάρετε ένα από τα δυο

Γράψτε τη πόλη που βρίσκεται, (π.χ: Αττική, ‘Γλυφάδα’)

Γράψτε πόσα τετραγωνικά είναι, (π.χ: 120)

Γράψτε την τιμή πώλησης ή ενοικίασης, (π.χ: 150000)

Γράψτε μια μικρή περιγραφή σχετικά για το ακίνητο σας

Γράψτε όνομα και επώνυμο

Γράψτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Γράψτε το email σας σωστά

Τσεκάρετε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
 


Εάν δεν τσεκάρετε το (reCAPTCHA) δεν θα μας έρθει το μήνυμα σας! Δεν εμφανίζεται; Πατήστε το (F5) για ανανέωση της σελίδας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε όλα τα ακίνητα

5/5 (11)

Αξιολογήστε

Επάνω