Είστε ενδιαφερόμενος-επενδυτής; Ενημερωθείτε!

Δεχόμαστε σχετικά μηνύματα που αφορούν, την απόκρυψη της περιγραφής αλλά και τιμής πώλησης ορισμένων καταχωρημένων εμπορικών ακινήτων. Το γεγονός αυτό σημαίνει αρχικά ό,τι τα ακίνητα που έχουμε καταχωρήσει στον ιστότοπο μας προσδίδουν ενδιαφέρον. Όμως, κάθε εταιρεία διατηρεί μια επιχειρηματική φιλοσοφία, δεοντολογία και λειτουργία. Για το λόγω αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Σε μια οργανική αναζήτηση στο διαδίκτυο για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα, το οργανικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά μεγάλο σε αριθμό σελίδων, καθώς και αρκετά περίπλοκο. Εξειδικεύοντας την ίδια αναζήτηση σε ένα ιστότοπο με ακίνητα, φτάνει ο ενδιαφερόμενος στο αποτέλεσμα να βρει κατά προσέγγιση ορισμένα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν, αναζητώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Στη περίπτωση αυτή, στον ιστότοπο μας υπάρχουν δυο κατηγορίες καταχωρήσεων. Αφενός η δημοσίευση πλήρους αναφοράς ενός ακινήτου όπως, φωτογραφίες, περιγραφή και τιμή. Αφετέρου η δημοσίευση φωτογραφιών, αλλά η απόκρυψη ορισμένων πληροφοριών όπως, πλήρης περιγραφή, τιμή και άλλα κρίσιμα στοιχεία, τα οποία δεν δίνουν την πλήρη εικόνα στο επισκέπτη.

Αυτό συμβαίνει για δυο πολύ σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι το ότι πιστεύουμε για ένα πραγματικά ενδιαφερόμενο-επενδυτή ό,τι δεν θα διστάσει όταν του αρέσει ένα ακίνητο, να επικοινωνήσει μαζί μας. Επίσης, μπορεί να στείλει το ενδιαφέρον του για (περισσότερες πληροφορίες), μέσα από την αναλυτική καρτέλα του ακινήτου που τον ενδιαφέρει. Εκτός αυτών, μπορεί σε 1′ λεπτό να κάνει εγγραφή νέου μέλους στον ιστότοπο μας και εφόσον συνδεθεί, να δει την περιγραφή και τη τιμή πώλησης.

Ο δεύτερος λόγος είναι ό,τι ορισμένοι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου ή βίλας, δεν επιθυμούν τη δημόσια ανάρτηση κάποιων φωτογραφιών αλλά και στοιχείων (π.χ: τιμή πώλησης). Αυτό εμείς το σεβόμαστε και οφείλουμε να τηρήσουμε αυτή τη συμφωνία.

Χωρίς παρανόηση, δεν υιοθετούμε την άποψη δεν παρουσιάζουμε την τιμή αλλά και την περιγραφή ορισμένων ακινήτων, προσπαθώντας να αποκρύψουμε κάτι. Αντιθέτως, οι περιγραφές των ακινήτων που έχουμε καταχωρήσει δίνουν μια πλήρη, ορθή και πραγματική εικόνα της κατάσταση του ακινήτου. Επίσης, μέσα στη περιγραφή, αναφέρουμε ξεκάθαρα και τη τιμή πώλησης του ακινήτου όπως μας έχει ανατεθεί από τον ιδιοκτήτη.

Τα βήματα λοιπόν που χρειάζονται από ένα πραγματικά ενδιαφερόμενο-επενδυτή είναι ξεκάθαρα και πολύ απλά…
Α) Αποστολή ενδιαφέροντος με φόρμα, μέσα από την αναλυτική καρτέλα ακινήτου.
Β) Εγγραφή μέλους στον ιστότοπο μας.

Σας ευχαριστούμε!

Διαχειριστής

5/5 (9)

Αξιολογήστε

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επάνω