Συνεργασίες

☎ (+30) 210-9654-524 – 📱 (+30) 697-4484-092 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)

Greek EL English EN French FR Italian IT Czech CS Swedish SV Norwegian NO Danish DA German DE Russian RU Serbian SR Hebrew IW Korean KO Chinese (Traditional) ZH-TW Japanese JA

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

Συνεργασίες με επαγγελματίες

Τηρούμε ως φιλοσοφία το αρχαίο ρητό (η ισχύς εν τη ενώσει) του Ομήρου. Συνεργασίες απαιτούνται μεταξύ επαγγελματιών, πάντα με σκοπό την βοήθεια αλλά και τις καλύτερες παροχές προς τον πελάτη. Οι συνεργασίες κυρίως σε δραστηριότητες όπως, πολύπλευρες και πολύπλοκες διαπραγματεύσεις, παρουσιάζουν μια πρόκληση στο τομέα των πωλήσεων ακινήτων. Με θετική σκέψη, επαγγελματισμό, ήθος και σύνεση, πάντα επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι και κοινά οφέλη.

Έχουμε θεσπίσει ένα μοντέλο συνεργασιών και είμαστε ανοικτοί σε συναδέλφους επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και το όριο δραστηριότητας τους, ώστε να μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας. Σε καθημερινή βάση προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα παροχής των υπηρεσιών μας…

Καλούμε επαγγελματίες με κύρια δραστηριότητα τις πωλήσεις ακινήτων, να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασία τους μαζί μας. Επίσης, άτομα που επιθυμούν να εργαστούν ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι ακινήτων από κάθε περιοχή της Ελλάδας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


Τα πεδία της φόρμας με το αστέρι (*) είναι υποχρεωτικά!

Εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας

Εισάγετε το e-mail σας

Εισάγετε τα τηλέφωνα σας (μόνο αριθμούς)

Τσεκάρετε το επάγγελμα σας

Εισάγετε τη περιγραφή σας

Τσεκάρετε τι ακριβώς θέλετε

Τσεκάρετε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
 

Εάν δεν τσεκάρετε το (reCAPTCHA) δεν θα μας έρθει το μήνυμα σας!
Δεν εμφανίζεται; Πατήστε το (F5) για ανανέωση της σελίδας.

 

ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ

Δείτε όλα τα ακίνητα

5/5 (11)

Αξιολογήστε

Επάνω