Συνεργασίες

☎ (+30) 210-9654-524 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)
Greek EL English EN French FR Italian IT Portuguese PT Spanish ES Hebrew IW Turkish TR Russian RU Chinese (Traditional) ZH-TW

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

Συνεργασίες με επαγγελματίες

Τηρούμε ως φιλοσοφία το αρχαίο ρητό (η ισχύς εν τη ενώσει) του Ομήρου.

Συνεργασίες απαιτούνται μεταξύ επαγγελματιών, πάντα με σκοπό την βοήθεια αλλά και τις καλύτερες παροχές προς τον πελάτη. Οι συνεργασίες κυρίως σε δραστηριότητες όπως, πολύπλευρες και πολύπλοκες διαπραγματεύσεις, παρουσιάζουν μια πρόκληση στο τομέα των πωλήσεων ακινήτων. Με θετική σκέψη, επαγγελματισμό, ήθος και σύνεση, πάντα επιτυγχάνονται όλοι οι στόχοι και κοινά οφέλη.

Έχουμε θεσπίσει ένα μοντέλο συνεργασιών και είμαστε ανοικτοί σε συναδέλφους επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και το όριο δραστηριότητας τους, ώστε να μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας. Σε καθημερινή βάση προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα παροχής των υπηρεσιών μας…

Καλούμε επαγγελματίες με κύρια δραστηριότητα τις πωλήσεις ακινήτων, να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασία τους μαζί μας.


Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά!

Γράψτε όνομα και επώνυμο

Γράψτε το email σας σωστά

Γράψτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Γράψτε το επάγγελμα

Γράψτε μια μικρή περιγραφή σχετικά με την δραστηριότητα σας

Τσεκάρετε τι ακριβώς θέλετε

Τσεκάρετε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
 


Εάν δεν τσεκάρετε το (reCAPTCHA) δεν θα μας έρθει το μήνυμα σας! Δεν εμφανίζεται; Πατήστε το (F5) για ανανέωση της σελίδας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε όλα τα ακίνητα

5/5 (14)

Αξιολογήστε

Επάνω