Θέσεις εργασίας

☎ (+30) 210-9654-524 – 📱 (+30) 697-4484-092 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)

Greek EL English EN French FR Italian IT Czech CS Swedish SV Norwegian NO Danish DA German DE Russian RU Serbian SR Hebrew IW Korean KO Chinese (Traditional) ZH-TW Japanese JA

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

θεσεις εργασιας

Στο πλαίσιο πανελλαδικού δικτύου συνεργατών που αναπτύσσουμε, αναζητούμε άτομα από όλη την Ελλάδα (εκτός Αττικής), που επιθυμούν να εργαστούν ως σύμβουλοι επενδύσεων ακινήτων.

Πιστεύουμε στις συνεργασίες και έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε εκτός από τις εμπειρίες και τα κέρδη μας με ικανά άτομα! Ελάτε να δουλέψουμε μαζί… αλλά ανεξάρτητα!

Εάν έχετε: διάθεση να ασχοληθείτε ως ανεξάρτητος επενδυτικός σύμβουλος με τις πωλήσεις ακινήτων, θέληση για επιτυχία, θα σας εκπαιδεύσουμε επαρκώς και θα σας καθορίσουμε αποκλειστικό συνεργάτη μας, στο νομό που διαμένετε.

Προσόντα: ηλικία μεταξύ 35-60 ετών, ιδιαίτερη άνεση στην επικοινωνία και άριστη συμπεριφορά, καλή γνώση Αγγλικών, προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις, εξοικείωση με Η/Υ και Internet, κατοχή ΙΧ αυτοκινήτου, προσεγμένη εμφάνιση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, εργατικότητα, πνεύμα συνεργασίας και ήθος, απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παροχές: συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε θέματα Real Estate, πλήρης υποστήριξη, άμεση και διαρκής διαφημιστική προβολή ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υψηλές προμήθειες, έξοδα κίνησης μετά την πρώτη πώληση.

Για την αποστολή του βιογραφικού σας επικοινωνήστε μαζί μας τις ώρες λειτουργίας!

 

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Δείτε όλα τα ακίνητα

5/5 (13)

Αξιολογήστε

Επάνω