Σύνδεση μέλους

☎ (0030) 210-9654-524 – 📱 (0030) 697-4484-092 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)

Greek EL English EN French FR Italian IT Portuguese PT Spanish ES Hebrew IW Turkish TR Russian RU Chinese (Traditional) ZH-TW

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

 

Σύνδεση και αποσύνδεση μέλους

Συνδεθείτε και δείτε τις προστατευμένες περιγραφές και τιμές των ακινήτων!

Το πιστοποιητικό (SSL) δημιουργεί ένα υπόβαθρο εμπιστοσύνης δημιουργώντας μια ασφαλή σύνδεση στα προγράμματα περιήγησης, τα οποία παρέχουν την οπτική ένδειξη επάνω αριστερά σε κάθε ιστότοπο που το χρησιμοποιεί. Αυτό βοηθά τους επισκέπτες να γνωρίζουν ότι η σύνδεσή τους είναι ασφαλής. Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε πλέον πιστοποιητικό (SSL) ώστε να μπορείτε να συνδέεστε και να περιηγηθείτε με ασφάλεια.

Επίσης, δείτε ένα σχετικό άρθρο που απευθύνεται προς κάθε (ενδιαφερόμενο επενδυτή), αναλύοντας τη λογική της εγγραφής του στο δίκτυό μας.

Κατά την σύνδεσή σας στον ιστότοπο μας ως συνδρομητής, μέλος ή συνεργάτης, σας παρέχουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε προστατευμένα δεδομένα. Όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πρωτίστως την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου μας. Πριν την σύνδεσή σας σας παρακαλούμε, διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου μας.


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε όλα τα ακίνητα

5/5 (4)

Αξιολογήστε

Επάνω