Ακολουθήστε μας στο pinterest

☎ (+30) 210-9654-524 – 📱 (+30) 697-4484-092 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)

Greek EL English EN French FR Italian IT Czech CS Swedish SV Norwegian NO Danish DA German DE Russian RU Serbian SR Hebrew IW Korean KO Chinese (Traditional) ZH-TW Japanese JA

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000. 

Ακολουθήστε μας στο pinterest

Είναι αρκετά χρήσιμο και εποικοδομητικό για εμάς, να μας βρίσκετε σε όλα τα κοινωνικά διαδικτυακά μέσα. Έχουμε επιλέξει τα πιο δημοφιλή και παρουσιάζουμε την δουλειά μας. Ένα σημαντικό μέσο από αυτά είναι και το pinterest, μέσω του οποίου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε φωτογραφίες καταχωρημένων ακινήτων μας όπως τις παρουσιάζουμε εκεί. Επίσης μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί μας, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες των ακινήτων μας στους δικούς σας πίνακες. Αυτό είναι καλό και για τις δύο πλευρές, διότι ο ιστότοπος μας δέχεται καθημερινά μεγάλη επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να διαδίδεται περισσότερο και το δικό σας προφίλ.

 

5/5 (2)

Αξιολογήστε

Επάνω