Η τοποθεσία σας

☎ (0030) 210-9654-524 – 📱 (0030) 697-4484-092 – Αγαθουπόλεως 36 – Αθήνα – 112 52
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη (10:00 έως 15:00) & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10:00 έως 18:30)

Greek EL English EN French FR Italian IT Portuguese PT Spanish ES Hebrew IW Turkish TR Russian RU Chinese (Traditional) ZH-TW

 

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την παρούσα διαδικασία για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000.

Η τοποθεσία σας

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, πιθανόν το (Google map) σας ζητά να προσδιορίσετε την τοποθεσίας σας. Όμως δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνετε εφόσον δεν επιθυμείτε. Αυτό γίνεται διότι στον ιστότοπος μας χρησιμοποιούμε ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας εντοπισμού, που μπορεί να σας εμφανίσει ακίνητα προς πώληση ανάλογα με το σημείο που βρίσκεστε. Δηλαδή, διάφορα ακίνητα που είναι κοντά σας!

Δείτε εδώ τις σχετικές ρυθμίσεις της Google.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η τοποθεσία σας είναι ορατή μόνο σε εσάς και εμφανίζεται στη σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα όταν επιλέξετε τον εντοπισμό της θέσης σας.

Άλλες λειτουργίες του ιστότοπου μας

Επίσης, για να αξιολογήσετε ή να σχολιάσετε ακίνητα και άρθρα ή να δείτε προστατευμένες (περιγραφές ακινήτων), χρειάζεται να συνδεθείτε ως μέλος στον ιστότοπο μας. Για να γίνει αυτό πρωτίστως πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Πριν κάνετε εγγραφή ως νέο μέλος, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους χρήσης και τα προσωπικά δεδομένα του ιστότοπου μας.

Ορισμένες καταχωρίσεις ακινήτων στον ιστότοπο μας είναι προστατευμένες και απαιτούν σύνδεση. Με τη σύνδεση ως μέλος στον ιστότοπο μας, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε όλες τις πληροφορίες και τη τιμή πώλησης των προστατευμένων ακινήτων. Αυτό το δεδομένο μας φέρνει καθημερινά πιο κοντά σε δυνητικούς επενδυτές, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν (δωρεάν εγγραφή) και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες για κάθε ακίνητο είναι τόσο λεπτομερείς που είναι ένα βήμα πριν σας υποδείξουμε το ακίνητο. Με το τρόπο αυτό 1) προστατεύουμε τα ακίνητα και 2) προστατεύουμε τη δουλειά μας από άτομα που αναζητούν απλά μόνο πληροφοριακό υλικό μέσω διαδικτύου, κ.ά. Η εγγραφή στον ιστότοπο μας ξεκινά με το επίπεδο (συνδρομητής). Όμως, υπάρχουν και άλλα επίπεδα μελών ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε. Μετά την εγγραφή ένα νέο μέλος, μπορεί να μας ενημερώσει για το ακίνητο που ενδιαφέρετε να λάβει περισσότερες πληροφορίες. Για να εξουσιοδοτήσουμε ένα νέο μέλος του ιστότοπου μας ώστε να βλέπει όλες τις προστατευμένες περιγραφές και τιμές πώλησης των ακινήτων θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τα στοιχεία του. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα εφόσον το επιθυμεί το μέλος, μετά το πρώτο στάδιο εγγραφής του.

Μετάφραση

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε αυτόματη μετάφραση σε 11 γλώσσες. (Τα Ελληνικά είναι η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, με 5 εκατομμύρια λέξεις. Όταν συντάσσουμε περιγραφές στον ιστότοπο μας, προσπαθούμε όσο το δυνατόν να ταιριάζουν στην μετάφραση με την διεθνής γλώσσα τα Αγγλικά. Πολλές φορές αυτό δεν αποδίδεται απόλυτα σωστά, το γνωρίζουμε! Για το λόγω αυτό, ζητούμε την επιείκεια σας!)
Όταν επιλέγετε τη δική σας γλώσσα μετάφρασης είτε μέσω υπολογιστή σας είτε μέσω κινητού ή tablet, χρειάζεται να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να αλλάξει η σελίδα στην γλώσσα σας. Ορισμένες φορές λόγω του όγκου δεδομένων στον (server) μπορεί να μην γίνει η αλλαγή. Οπότε, κάντε επαναφόρτωση (refresh) της σελίδας πατώντας το (F5) στο πληκτρολόγιο σας και στην συνέχεια πατήστε τη σημαία επιλογής σας.

Η επισκεψιμότητα μας

Δημοσιεύσαμε το website μας την (01/03/2017). Από την ημέρα δημοσίευσης μέχρι την (27/07/2017) η επισκεψιμότητα από μεγάλα κράτη του κόσμου είναι γεγονός! Δείτε μια εικόνα της επισκεψιμότητας του ιστότοπου μας όπως εμφανίζονται τα στατιστικά μας στοιχεία, μέσω του Google analytics.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους επισκέπτες!

traffic our website

Νέα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του ιστότοπου μας. Από 5 Μαρτίου έως 28 Μαΐου 2018 και 65.589 επισκέψεις.

3 months traffic our website

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε όλα τα ακίνητα

4.89/5 (9)

Αξιολογήστε

Επάνω