Η τοποθεσία σας

Greek EL English EN French FR Italian IT German DE Swedish SV Portuguese PT Hebrew IW Turkish TR Russian RU Chinese (Traditional) ZH-TW

invest-in-greece-agency greece citizenship investment

 

Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής στάσης απέναντι στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση θεσμοθέτησε την (παρούσα διαδικασία) για την έκδοση μόνιμων αδειών διαμονής στην Ελλάδα, ανανεούμενων κάθε 5 έτη, για ιδιοκτήτες ακινήτων που υπερβαίνουν σε αξία τα €250.000.

Ενημερωθείτε σχετικά για τις λειτουργίες του ιστότοπου μας!

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, πιθανόν το (Google Map) να σας ζητήσει να προσδιορίσετε την τοποθεσίας σας. Όμως αυτό δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνετε εφόσον δεν επιθυμείτε. Εφόσον επιλέξετε να ενημερώσετε το Google Map για την τοποθεσία σας, στην συνέχεια εάν κάνετε αναζήτηση ακινήτου από την μηχανή αναζήτησης που έχουμε τοποθετήσει στην αρχική σελίδα του ιστότοπου μας, θα σας εμφανίσει καταχωρημένα ακίνητα όσο το δυνατόν κοντά σημείο που βρίσκεστε.

Δείτε εδώ τις σχετικές ρυθμίσεις της (Google) για την δήλωση της τοποθεσίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η τοποθεσία σας είναι ορατή μόνο σε εσάς και εμφανίζεται στη σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα όταν επιλέξετε τον εντοπισμό της θέσης σας.

Άλλες λειτουργίες του ιστότοπου μας

Έχετε την δυνατότητα στον ιστότοπο μας να αξιολογήσετε ή να σχολιάσετε ακίνητα και άρθρα ακόμα και να δείτε προστατευμένες (περιγραφές ακινήτων). Αυτό για να μπορείτε να το κάνετε χρειάζεται να συνδεθείτε ως μέλος στον ιστότοπο μας. Για να γίνεται μέλος μπορείτε να κάνετε άμεσα δωρεάν εγγραφή ως νέο μέλος. Πριν κάνετε εγγραφή ως νέο μέλος, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους χρήσης και τα προσωπικά δεδομένα του ιστότοπου μας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ορισμένες καταχωρίσεις ακινήτων στον ιστότοπο μας είναι προστατευμένες και απαιτούν σύνδεση. Με την σύνδεση ως μέλος στον ιστότοπο μας, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε όλες τις πληροφορίες και την τιμή πώλησης των προστατευμένων ακινήτων. Αυτό το δεδομένο μας φέρνει καθημερινά πιο κοντά σε δυνητικούς επενδυτές, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν (δωρεάν εγγραφή) και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες για κάθε ακίνητο είναι τόσο λεπτομερείς που είναι ένα βήμα πριν σας υποδείξουμε το ακίνητο. Με το τρόπο αυτό 1) προστατεύουμε τα ακίνητα και 2) προστατεύουμε την δουλειά μας από άτομα που αναζητούν απλά μόνο πληροφοριακό υλικό μέσω διαδικτύου, κ.ά. Η εγγραφή στον ιστότοπο μας ξεκινά με το επίπεδο (συνδρομητής). Όμως, υπάρχουν και άλλα επίπεδα μελών ανάλογα με την χρήση που επιθυμείτε. Μετά την εγγραφή ένα νέο μέλος, μπορεί να μας ενημερώσει για το ακίνητο που ενδιαφέρετε να λάβει περισσότερες πληροφορίες. Για να εξουσιοδοτήσουμε ένα νέο μέλος του ιστότοπου μας ώστε να βλέπει όλες τις προστατευμένες περιγραφές και τιμές πώλησης των ακινήτων, θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τα στοιχεία του. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα εφόσον το επιθυμεί το μέλος, μετά από το πρώτο στάδιο εγγραφής του.

Μετάφραση

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε αυτόματη μετάφραση σε 11 γλώσσες. (Τα Ελληνικά είναι η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, με 5 εκατομμύρια λέξεις. Όταν συντάσσουμε περιγραφές στον ιστότοπο μας, προσπαθούμε όσο το δυνατόν να ταιριάζουν στην μετάφραση με την διεθνής γλώσσα τα Αγγλικά. Πολλές φορές αυτό δεν αποδίδεται απόλυτα σωστά, το γνωρίζουμε! Για το λόγω αυτό, ζητούμε την επιείκεια σας!)
Όταν επιλέγετε τη δική σας γλώσσα μετάφρασης είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε μέσω κινητού ή tablet, χρειάζεται να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να αλλάξει η σελίδα στην γλώσσα σας. Ορισμένες φορές λόγω του όγκου δεδομένων στον (server) μπορεί να μην γίνει η αλλαγή. Οπότε, κάντε επαναφόρτωση (refresh) της σελίδας πατώντας το (F5) στο πληκτρολόγιο σας και στην συνέχεια πατήστε την σημαία επιλογής σας.

Η επισκεψιμότητα μας

Δημοσιεύσαμε το website μας την (01/03/2017). Από την ημέρα δημοσίευσης μέχρι την (27/07/2017) η επισκεψιμότητα από μεγάλα κράτη του κόσμου είναι γεγονός! Δείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου μας όπως εμφανίζεται στα στατιστικά μας στοιχεία, μέσω του Google analytics.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους επισκέπτες!

traffic our website

Νέα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του ιστότοπου μας. Από 5 Μαρτίου έως 28 Μαΐου 2018 και 65.589 επισκέψεις.

3 months traffic our website

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ

Δείτε όλα τα ακίνητα

4.9/5 (10)

Αξιολογήστε

Επάνω